ХГЛ на 15 день після перенесення | Про вагітність і пологи

Головна » ЕКО

ХГЛ на 15 день після перенесення

Якщо через 14 днів після перенесення ембріонів ХГЧ від 25 до 50-70 - результат сумнівний, шанси на вагітність 10-15%.

Ось знайшла. Якщо перенести на мій випадок, то шансів - мало. Показетль в 44 - все-таки поганий показник. І динаміка тут ні до чого.

Практичний підхід до результатів першого визначення ХГ такий: якщо через 14 днів після перенесення ембріонів показник ХГч понад 100 мед / мл. зачаття відбулося, шанси на виношування досить високі. Показник менше 25 мед / мл - вагітності немає, підтримка другої фази припиняється. Показник від 25 до 50-70 мед / мл - результат вкрай сумнівний, необхідна ретельна оцінка ситуації: чи потрібно продовжувати підтримку, чи є подозре-ня на позаматкову вагітність і т. Д. На жаль, в цій групі продовження вагітності буває рідко, а частіше показник поступово знижується, незважаючи на потужну підтримку. Звичайно, буває всяке, але шанси на вагітність становлять не більше 10-15%.

Все добре в тебе. НЕ засмічуй голову всякою нісенітницею і статтями! Я вірю, що у тебе нормальна маткова вагітність, просто овулька була пізня ось і все!
Вітаю тебе! бережи себе! Дай Бог тобі виносити і народити здорового і міцного малюка.


Krasniy_pion
24 березня 2011 року - 2:16

Не переживай! виріс то у тебе добре! з 14 на 13 ДПО до 44 на 15 ДПО це ж клас - в 3 рази! у мене так само майже виріс (з 14 до 49), правда у мене звичайна Б - так я дуже раділа! Зараз 13 тижнів Б, все (ТТТ) добре! І у тебе так буде! Знаю випадки коли не скасовували підтримку при результаті менше 25 і виростає все прекрасно! Знайома 2-х доньок недавно так ось народила! хотіли скасовувати підтримку, сказали шансів 0, вона наполягла і пішов ХГЧ в буйний ріст!


Krasniy_pion
24 березня 2011 року - 2:20

Чи не зрозуміла тільки ЕКО у Вас чи ні? Якщо немає, то до чого тут день після перенесення? і якщо це не ЕКО-то взагалі париться нема про що! росте ХГЧ відмінно, просто довго може малюк по трубі йшов, довго крепілся..у вас же написано тут про ЕКО, коли вирішують чи скасовувати підтримку, а судячи з профілем у Вас ЕКЗ не було.


Zafiel
24 березня 2011 року - 15:05

Ті правильно робиш, що ні розбудовуєшся! Не хочу говорити, але й мовчати не хочу теж, щоб потім совість не мучила. Саме на таких показниках ХГЧ я і відстежувала свої СБ. Не хочу, повір, щоб у тебе так було, але постарайся відстежувати ХГЧ, до того моменту поки не виявиться в матці Б! Чи не затягуй з УЗД! Чим раніше виявлена ​​СБ, тим меншої шкоди вона принесе. Прости вже за негатив. Бажаю тобі удачі ну і звичайно радості материнства!


Lorya_стану мамою
24 березня 2011 року - 16:21

Шановна zafiel, я все зрозуміла, що ви хотіли написати. і прекрасно розумію, чим це може бути небезпечно. Але, пож-та, вистачить мене лякати, я тепер вже боюся. Крім того, є позитивні моменти, почитайте історії, про який написали мені дівчата. У першій, на 13 ДПО - ХГЧ - 7, у другій - 13 ДПО - ХГЧ 49. Всі прекрасно. Зараз я можу тільки чекати і сподіватися, до УЗД. І не треба мене болльше лякати.


Zafiel
24 березня 2011 року - 16:37

Lorya_стану мамою, я кілька разів перед Вами вибачилася, в своєму коментарі! Якщо було б бажання тебе налякати, то я б написала, що ХГЧ. Гаразд, не буду. Мені не хочеться, що б Ви наслухавшись САМЕ в Вашому випадку Коментар. типу не парся, перестали контролювати свій стан і не дай бог потрапили в лікарню! Ви доросла і САМІ розумієте і пишете, що такий ХГЧ не нормальний! Я сама люблю, коли мені відповідають тільки хороше і не приємно читати негатив! Якби я хотіла б Вам зла, я б написала також - Чи не парся! Ти запитала - тобі відповіли! Залякувати і в думках не було! І повторюся: ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО В ТЕБЕ БУДЕ ТАК САМО ЯК У МЕНЕ! Бажаю тобі удачі і ну і звичайно радості материнства!


Lorya_стану мамою
24 березня 2011 року - 19:59

Zafiel А навіщо писати по кілька разів? Я і в перший раз прочитала ваш коментар і запам'ятала. І ХГЧ відстежую. Велике прохання, не пишіть мені більше! Удачі Вам і якнайшвидшого запузачіванія! Дякую!

+7 (384-2) 46-22-11
+7 (384-2) 46-22-12
+7 (384-2) 49-29-12
+7 961 729-29-12

Життя після перенесення ембріонів. Частина 3. Діагностика вагітності

Тест на ХГЧ після перенесення ембріонів робиться На чотирнадцятий день . Аналіз сироватки крові на ХГЧ дозволяє визначити рівень гормону (хоріонічний гонадотропін), що виділяється ембріоном в разі настання вагітності. Щоб його можна було виявити, цей гормон має досягти певного рівня. Рівень гормону вимірюється в спеціальних одиницях - (мед / мл, mIU / ml) на 1 мл плазми крові. Показники гормону нижче 5 мед / мл відносяться до негативних, а показники Вище 25 мед / мл відносяться до позитивних щодо вагітності.

Однак тест на ХГЛ після перенесення ембріонів не є достовірним діагностичним ознакою і бажано застосовувати його для постановки діагнозу У комплексі з УЗД . Цим методом частіше користуються не стільки для визначення вагітності, а для її розвитку (ХЛГ в динаміці), а також для діагностики позаматкової вагітності.

Подвоєння рівня ХГЧ у 85% вагітних жінок відбувається кожні 48-72 години, але підвищення рівня гормону може бути і повільніше і це не означає, що вагітність не прогресує, або жінка, коли буде нездоровий дитина. Рівень ХГЛ перші чотири тижні після перенесення ембріонів зростає швидко, подвоюючи кожні 2 дні (кількісне зростання перші 4 тижні становить 2.2 + 0.8 в день). Однак після 6-7 тижнів вагітності зростання його незначно сповільнюється, і подвоєння займає до 3.5-4 днів. Після 9-10 тижнів рівень ХГЧ знижується. Місячні після перенесення ембріонів при відсутності вагітності починаються через кілька днів, при цьому слід припинити прийом гормональних препаратів.

УЗД для діагностики вагітності

У сучасних методиках УЗД-діагностики лікарі для постановки діагнозу вагітності, враховують рівень ХГЧ в сироватці крові. Виявити плодове яйце можна тільки при рівні ХГЛ не нижче 1000-2000 мед / мл. А на більш ранньому терміні (рівень ХГЧ від 500мЕд / мл) провести УЗД буде дуже важливо в плані діагностики багатоплідної і позаматкової вагітності. Позаматкова трубна вагітність після ЕКЗ може виникнути в 2-3% випадків вагітності. Для постановки діагнозу вагітності бажано використовувати кілька діагностичних методів.

За матеріалами сайту www. probirka. org

Меню розділу

Здрастуйте шановні лікарі. У мене сьогодні 13 день після перенесення двох п'ятиденних ембріонів. ХГЧ всього 33. На 11 день ХГЧ був 20. Цифра дуже маленька, але зростання є. Підкажіть будь ласка чи є у мене шанс, що вагітність може виявитися нормальною? Якщо шансів майже нуль, то може краще зараз скасувати підтримку щоб уникнути чистки? Як краще вчинити? Рік тому видаляли позаматкову справа на 17 ДПП, ліва труба на місці. Боюся повторення позаматкової.

Здрастуйте шановні лікарі. У мене сьогодні 13 день після перенесення двох п'ятиденних ембріонів. ХГЧ всього 33. На 11 день ХГЧ був 20. Цифра дуже маленька, але зростання є. Підкажіть будь ласка чи є у мене шанс, що вагітність може виявитися нормальною? Якщо шансів майже нуль, то може краще зараз скасувати підтримку щоб уникнути чистки? Як краще вчинити? Рік тому видаляли позаматкову справа на 17 ДПП, ліва труба на місці. Боюся повторення позаматкової.
Позаматкова при такому зростанні не виключена.

Спасибо большое за відповідь Борис Олександрович. Скільки у мене шансів на розвиток вагітності? Чи потрібна зараз госпіталізація?

Мій лікар зараз у відпустці, зв'язатися з ним не виходить. Читала, що шансів з таким ХГЧ практично немає. Навіть якщо він завтра на 15 ДПП збільшиться мінімум на 50-60% (в наук. Статтях пишуть, що це мінімум належного збільшення ХГЧ за 48 годин при нормальній вагітності) і буде близько 50 од. то це швидше за все закінчиться або позаматкової або не розвивається вагітністю. З сьогоднішнього дня став сильно тягнути низ живота. Що б ви порадили в такому випадку? Скасовувати підтримку, дочекатися місячних і контролювати ХГЧ щоб виключити позаматкову?

У подібній ситуації я б повторив дослідження в цій же лабораторії через щотижня (не скасовуючи підтримуючої терапії).

Що б ви порадили в такому випадку? Скасовувати підтримку, дочекатися місячних і контролювати ХГЧ щоб виключити позаматкову?
Нічого не змінювати, продовжувати підтримку, дочекатися першого УЗД. СБ якщо вже трапилася, то трапилася.

Спасибо большое Маргарита Беніаміновна.

Сьогодні 15-й день після перенесення. ХГЧ виріс більше ніж в два рази за два дні, до 81, але ввечері почалася кровотеча зі згустками. Напевно це ранній викидень? Завтра перездам ХГЧ і якщо він почне знижуватися думаю репродуктолог заміщає мого лікуючого лікаря скасує підтримку. Мене дуже турбує, що підозрюють позаматкову, але госпіталізувати так рано не хочуть і кажуть чекати ще тиждень, потім УЗД. Не знаю як краще вчинити. Чи можу я наполягати на госпіталізації якщо кровотеча продовжиться, а ХГЧ буде рости? Чи потрібно зараз прийняти кровоспинний при такому низькому ХГЧ?

Сьогодні 15-й день після перенесення. ХГЧ виріс більше ніж в два рази за два дні, до 81, але ввечері почалася кровотеча зі згустками. Напевно це ранній викидень? Завтра перездам ХГЧ і якщо він почне знижуватися думаю репродуктолог заміщає мого лікуючого лікаря скасує підтримку. Мене дуже турбує, що підозрюють позаматкову, але госпіталізувати так рано не хочуть і кажуть чекати ще тиждень, потім УЗД. Не знаю як краще вчинити. Чи можу я наполягати на госпіталізації якщо кровотеча продовжиться, а ХГЧ буде рости? Чи потрібно зараз прийняти кровоспинний при такому низькому ХГЧ?
Ув. Fenechca!
Ситуація неоднозначна, але алгоритми ведення досить прості і було б неправильно заочно Вас консультувати.


Повернутися назад

Powered by: Kandidat CMS