Регрес другого плодового яйця еко | Про вагітність і пологи

Головна » ЕКО

Регрес другого плодового яйця еко

Вагітність 7-8 тижнів

На ранніх термінах вагітності для жінки важливо знати, що вона здорова і що плід розвивається нормально. Для цього потрібно вчасно звернутися до лікаря, провести, якщо необхідно, УЗД і виключити ризик виникнення вроджених вад розвитку.

УВАГА! Перед тим як поставити запитання, рекомендуємо Вам ознайомитися зі змістом розділу Часті питання. Велика ймовірність, що там Ви знайдете відповідь на своє питання прямо зараз, не витрачаючи час на очікування відповіді від лікаря - консультанта.

13 липня 2013 року

Здравствуйте! прошу пояснити. робили ЕКО, на сьогоднішній день термін ембріональний 5 тижнів, ХГЧ в динаміці подвоюється кожні 3 дні, Плодове яйце на 4 ембріональної тижня 12 мм на 5 тижні 28мм, ЕМБРІОНЧІКА НІ. токсикоз у вигляді нудоти, загострення нюху, запаморочення на обличчя. лікар каже ЧИСТКА. я ледве випросила тиждень. може ембріон з'явитися. я не розумію, якщо малюка немає, що змушує плодове яйце правильної форми і аналіз ХГЛ рости. сподіваюся і вірю і Чекаю.

16 липня 2013 року

Відповідає Палига Ігор Євгенович :

Лікар репродуктолог, к. М. н.

Інформація про консультанта

Так, я б на Вашому місці теж почекав тиждень. При анембріонія рівень ХГЧ зростає, але не в такій прогресії, як в нормі (подвоюється кожні 3 дні). Якщо і через тиждень ембріон візуалізуватиметься, тоді варто йти на вичищення. Налаштуйтеся на позитив, щиро бажаю Вам здоров'я і успіхів!

02 грудня 2013 року

Привіт, мені 28 років. У мене перший день останніх місячних був 23.10 року. 26.11 пішла на УЗД так як була затримка, там лікар дав такий висновок ехоструктура міометрія неоднорідна, за рахунок: інструментально субсерозного фіброматозних вузла по задній стінці матки розмірами 19 * 18 мм. 7 * 9 мм. ЯК ЗРОЗУМІТИ ПО ЗАДНЬОЇ СТЕНКИ МАТКИ? Правий яєчник без особливостей, а лівий теж без особливостей але містить жовте тіло діаметром 18 мм. капсула НЕ потовщені. Лікар сказав чекати місячних, але 02.12 року я їх не дочекалася при тому що зробивши 4 тесту на вагітність все показують дві смужки, правда друга не така яскрава як перша. Пішла до лікаря направив на повторне УЗД. Підозра на позаматкову вагітність. Груди болять, іноді потягує в низу живота, не нудить, вообщем відчуваю себе добре. Дуже переживаю, що раптом позаматкова, а я так з чоловіком хочу малюка! Дякую!

05 грудня 2013 року

Відповідає Грицько березня Ігорівна :

Лікар УЗД-діагност, акушер-гінеколог другої категорії, к. М. н.

Інформація про консультанта

В першу чергу рекомендую здати кров на ХГЧ в динаміці, кожні 2 дня, в нормі показник повинен збільшуватися вдвічі. При позаматкової вагітності рівень ХГЛ збільшується не в такій динаміці. Вузол, якщо не деформує порожнину матки, то негативного впливу на перебіг вагітності не зробить.

21 лютого 2016 року

Здравствуйте! У червні 2015 року був перша вагітність, яка проходила добре. Але на терміні 10 тижнів УЗД показало що серцебиття у плода дуже слабке, а діаметр становив 4 мм хоча повинен був бути приблизно 22мм. Стався викидень. На початку вагітності у мене була сильна алергія причину якої я так і не дізналася. Пила таблетки супрастин і активоване вугілля. Скажіть будь ласка що це могло бути і чому плід був таким маленьким?

23 лютого 2016 року

Відповідає Палига Ігор Євгенович :

Лікар репродуктолог, к. М. н.

Інформація про консультанта

Привіт Аля! Прийом супрастину і активованого вугілля не має відношення до викидня. Причину алергічної реакції бажано встановити. Один епізод викидня - ще не привід для детального обстеження. Якщо ситуація повториться, тоді раджу здавати каріотипи, обстежитися на АФС і т. П.

27 червня 2008 року

Здрастуйте, допоможіть, будь ласка, визначити термін вагітності акушерський і по зачаття, остання менстр, била16 / 04/2008, цикл 32-34 дня, КТР = 14,5 мм,

01 серпня 2008 року

Відповідає Пивоварова Тетяна Павлівна :

Лікар УЗ-діагностики, гінеколог

Інформація про консультанта

За менструації у вас мало б бути 13-14 тижнів, по КТР виходить 7-8 тижнів. Потрібно подивитися форму плодового яйця і послухати серцебиття плоду.

Регрес 2го плодового яйця (

Всім привіт! Не побачили на першому узі, що у нас виявляється 2 малятка прижилися, рез-ти другого узі: 2 плодових яйця, але одне (11,9 мм) зупинилося в розвитку, регрес (((2е плодове яйце 22 мм, КТР 7,3 мм, сердечко стукає, нам 7 неделек по УЗД)

Дівчата, у мене питання, у кого було подібне, що в подальшому буде з завмерлим малишік, він сам розсмокчеться? І чи не зашкодить він нашому здоровеньким малюкові? Дякуємо


Cloudy9
24 серпня 2011 року - 17:01

У мене у знайомої на великому терміні таке сталося. Все закінчилося тим, що вона народила хорошого і здорового одного ребетеночка. З другим робити нічого не можна, сказали, може торкнутися першого. Вона, звичайно, дуже засмутилася, але так уже сталося. Зате є одна хороша маленька ляля))).


ЕКО в УКРАЇНІ
У мене гіпер проявилася відразу після пункції, на вечір. У мене був сильно роздутий живіт, я не міг.

Стимуляція овуляції
Доброго ранку По герпесу консультувалася дуже багато, не лікується це, я коли вагітна хо.

Синдром виснаження яєчників. ЕКО при СЯ
Привіт, дівчатка Xenia777 Чому Ви вважаєте, що від сперми мало що залежить. Яйцеклітини.


Відносини з матір'ю
Усім добрий вечір! Потрібно думку колективу, так як сама вже розібратися явно не можу хто правий, а.

Невдала ГСГ. Чому розчин не пройшов навіть в матку?
Дівчатка, підкажіть будь ласка, може, була у кого схожа ситуація? На прийом тільки через тиждень.

Я чекаю дива. а мій організм чудит))) + вопросики
Здрастуйте, дорогі форумчани. Я тут гість рідкісний, порадувати поки нічим. Життя йде своїм че.

Дівчатка зробила ще один вранці
Який дпо точно не знаю. можливо 11-12. Скажіть це може бути вона, Б смужка?

За графіком 11 ДПО.
Ось що видав денний тест Мама Чек. На що більше схоже - друга смужка або реагент? Кому цей.


Перший тиждень вагітності після зачаття
Навряд чи хтось сперечатиметься, що зародження нового життя - це, по суті, одне велике чудо. Так, благод.

Регрес 1 з 2 ембріонів

Дівчата, питання таке - у кого був регрес 1 з декількох ембріонів, чим це закінчилося, чи були неприємні наслідки для народженої дитини і які?
Питання не пусте - у знайомої така ситуація і лікар лякає її інфекцією і радить зробити аборт.
Я почну статистику - у мене таке було після ЕКЗ, але ніхто мене не попередив про можливі складнощі, я була налаштована позитивно і все закінчилося благополучно (народила дитину, правда, раніше терміну і були проблеми сл здоров'ям, але не факт, що це пов'язано саме з регресом.

Дівчата, питання таке - у кого був регрес 1 з декількох ембріонів, чим це закінчилося, чи були неприємні наслідки для народженої дитини і які?
Питання н.

Це ще не дитя, це поки ембріон
Якщо немає серцебиття - він не розвивається, залишається ехонегатівних зона (на УЗД так сказали), вона може розсмоктатися (мабуть, так і буває обчно, але не завжди, на жаль), але руйнування плодового яйця може негативно вплинути на що залишився ембріон

Це ще не дитя, це поки ембріон
Якщо немає серцебиття - він не розвивається, залишається ехонегатівних зона (на УЗД так сказали), вона може розсмоктатися (.

Мені на узі в 4 тижні сказали, що у мене двоє і тут же сказали, що у другого немає серцебиття. Т. е. Поставили регрес 2-го плодового яйця. Сказали, що все ОК, що це часте і нормальне явище. Прийшла б пізніше на узі, він би вже й розтанула і ніхто б про це й не знав. Щас 26 тиждень, все нормуль.

Мені на узі в 4 тижні сказали, що у мене двоє і тут же сказали, що у другого немає серцебиття. Т. е. Поставили регрес 2-го плодового яйця. Сказали, що все ОК.

Якщо термін невеликий то цілком можливо що оин расосется і другий спокійно залишиться і цілком нормальним, не треба абрта робити, таке роблять строго за показаннями інфекції в матці і кровотечі і запаленні - Іто яке вже намагалися лікувати антибіотиками навіть але не піддалося, порожній здасть бакпосеви з цервікального каналу, на крайняк нормальні лікарі таке зберігають - навіть якщо доведеться \ пролікувати антибіотиками, але шансів багато що збереже. дуже багато залежить від терміну берменности.

Якщо термін невеликий то цілком можливо що оин расосется і другий спокійно залишиться і цілком нормальним, не треба абрта робити, таке роблять строго по показання.


Повернутися назад

Powered by: Kandidat CMS